Budgettoppers

Make-up is voor mij vaak echt een cadeautje. Ik word vrolijk van een nieuw product en geef mezelf dan ook zeker wel eens een cadeautje op dit gebied. Maar dit hoeft niet altijd van een duur of luxe merk te zijn. Hoe leuk ik dat namelijk ook vind, mijn portemonnee is daar vaak wat minder blij mee. En daarnaast is het ook niet altijd nodig om veel geld aan iets uit te geven, aangezien er genoeg bugdetmerken zijn die ook goede producten maken. Zeker de laatste jaren is er een inhaalslag geweest van budgetmerken die hele goede producten op de markt brengen. En ik heb zeker een aantal favorieten en heb mijn huidige top 10 voor je op een rijtje gezet, dus kijk je mee?

– Essence longlasting eyepencil – 
Zoals je ziet gebruik ik deze oogpotloden graag en heb ik ze ook in diverse kleuren. De onderste twee zijn het nieuwst, zo zien ze er tegenwoordig uit. De oogpotloden komen in diverse kleuren (er is ook nog paars en roze) en zijn maar €1,59 bij de Kruidvat.
De oogpotloden blijven goed en lang zitten, zijn goed gepigmenteerd en brengen fijn aan.

– Catrice liquid camouflage high coverage concealer – 
Nog een product wat je bij de Kruidvat kunt kopen: deze concealer van Catrice. De concealer is €3,59 en komt in een plastic tube. Je hebt een maar een klein beetje van de concealer nodig voor een dekkend effect.

– Mascara van Maybelline – 
Wie kan er niet zonder een goede mascara? Ik vind de mascara’s van Maybelline altijd erg fijn. En alhoewel het niet de goedkoopste zijn die op de markt te vinden zijn, vaak zijn ze in de aanbieding dus dan koop ik bijvoorbeeld twee mascara’s voor de prijs van 1 waardoor ze toch erg budgetvriendelijk zijn.

– Essence lipliners – 
De lipliners van dit merk zijn maar 1 euro, maar zijn erg fijn om onder een lippenstift te dragen. Ze zijn niet te droog, waardoor ze niet alle fijne lijntjes benadrukken maar zorgen wel voor extra dekking en houdbaarheid van je lippenstift. En ook deze zijn er in diverse kleuren te krijgen 🙂

– NYX Liquid suede metallic matte – 
Wil je mee doen met de metallic liptrend? Dan is dit product zeker een kijkje waard. Ik heb hier een uitgebreide review met foto’s over dit product geschreven als je meer wilt weten.

Handcrème Cien Lidl – 
De exacte prijs van deze handcrème weet ik niet meer, maar volgens mij lag die rond de twee euro. Zeker niet duur voor 125 ml aan crème die je handen echt zijdezacht doen aanvoelen. En de crème trekt redelijk snel in, wat ook zeker een bonus is.

– Droogshampoo Andrélon – 
Een all-time favorite! Droogshampoo vind ik over het algemeen niet zo goedkoop, maar ook dit merk is vaak in de aanbieding waardoor je toch niet zo duur uit bent. Ik vind dit product echt een uitkomst en zou niet zonder willen, dus ik zorg altijd voor een voorraadje in mijn kast.

– NYX eyeliners – 
NYX heeft diverse eyeliners, die over het algemeen echt heel goed werken. Maar degene die ik in dit artikel wil belichten zijn toch wel de Vivivbrights eyeliners. Deze kleurrijke eyeliners zijn goed gepigmenteerd en blijven zitten. Bij andere merken betaal je vaak veel geld voor deze kleuren en dat wordt kostbaar wanneer je meerdere kleurtjes wilt hebben. En van goedkope merken is de pigmentatie toch vaak wat minder, maar bij deze niet. Voor €6,25 dus wellicht niet de goedkoopste, maar je krijgt zeker wel waar voor je geld.

– Hema uiercrème – 
Ik heb snel last van een droge huid, vooral in de winter, dus het is voor mij belangrijk om me goed in te smeren. Soms gebruik ik hier graag lekker geurende producten voor, maar dit vin dik niet altijd fijn. Het meest basic vind ik de uiercrème van de Hema. Deze heeft niet zo’n sterke geur, smeert lekker in en verzorgd goed.

– Garnier Micellaire reiniging – 
Een goede reiniging is belangrijk voor een gezonde huid. Ik gebruik het dan ook iedere dag en momenteel is de micellaire reinigingsgel en -water van Garnier echt favoriet. Het is zacht voor mijn huid terwijl het toch goed reinigt. En ook dit product is vaak in de aanbieding en ook nog eens zuinig in gebruik, dus dubbel hoera.

Dit waren mijn budgettoppers van dit moment. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en zoals je ziet hoef je dus zeker niet altijd bakken met geld aan producten uit te geven. Soms is het juist extra leuk wanneer een product dat goed werkt ook nog eens heel weinig gekost heeft.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

One thought on “Budgettoppers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s