Fototutorial: Spring is coming ~ Pasen

Bijna Pasen jongens! Heb jij al plannen voor dit weekend? Ik moet zeggen dat ik die lange weekenden in de lente nooit erg vind, vooral wanneer het weer ook een beetje meewerkt. Bij ons staat er een uitje met vrienden (zij nemen ons mee, verrassing waar we heen gaan) en een lunch met de familie van Chrisjan op de planning. Dit soort dingen zijn altijd momenten waar ik energie van krijg.
Waar ik nog meer energie van krijg? De langere dagen en de lente die echt al een beetje in de lucht hangt. Ik vond het dan ook tijd om een vrolijk make-upje te maken voor deze Pasen en dat heb ik gedaan door bloemen in deze look te verwerken. Zie jij ze?

Voordat ik aan de look begin even dit: ik heb voor deze look verschillende kleuren eyeliners gebruikt. Deze heb ik aangebracht met behulp van een dotting tool. Dit is een penseeltje met een bolletje aan het uiteinde, die ook vaak gebruikt wordt voor nail-art.

Stap 1

Ehm, ja je ziet het goed: er zit al mascara op mijn wimpers (en een beetje op mijn ooglid lol). Ik heb deze look namelijk een keer gemaakt na mijn werk en toen had ik dit er al op zitten. Dat heb ik uit luiheid gewoon maar zo gelaten, haha. Verder zit er een laagje foundation op mijn huid, ook op mijn ooglid. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met oogpotlood en gefixeerd met wenkbrauwpoeder.

Stap 2

Ik heb mijn arcadeboog een beetje diepte gegeven door een bruine oogschaduw aan te brengen en deze uit te vagen richting mijn wenkbrauw.

Stap 3

Met een gele eyeliner en een dotting tool heb ik bloemetjes aangebracht langs mijn bovenste ooglid. Ik doe dit in verschillende groottes. Een volledig bloemtjes zijn vijf stipjes die in een rondje zijn aangebracht. In het midden heb je dan nog een beetje ruimte. Op sommige plekken heb ik een half bloemetje gemaakt, door drie stipjes te zetten rond mijn wimperrand.
Ik ga een wing maken aan deze bloemetjesliner, dus je ziet dat ik de bloemtjes aan de buitenkant al verder doortrek.

Stap 4

De tussenliggende ruimtes vul ik op met bloemetjes in een witte kleur. Ik doe dit op dezelfde manier als met de gele kleur. Ook zie je op deze foto goed dat ik de liner ook weer terug laat lopen richting mijn onderste wimperrand. Dit doe ik zodat het een mooie doorlopende look wordt.

Stap 5

Met een roze eyeliner maak ik de harten van de bloemen. In het lege stipje tussen de bloempatronen in zet ik dus een klein roze stipje.

Stap 6

Ik maak met de groene eyeliners bloemblaadjes. Ik doe dit eerst met een lichte kleur en vervolgens geef ik meer diepte aan de blaadjes door er nog kleine donkergroene stipjes in te zetten.

Stap 7

Ik maak de ooglook af door een wit oogpotlood aan te brengen in mijn onderste waterrand. Ook breng ik wat bruine oogschaduw langs mijn wimperrand aan. Ik gebruik nog een beetje highlighter in mijn binnenste ooghoek.
En als je nog geen mascara ophad, dan moet je die natuurlijk nog wel aanbrengen 😉


In combinatie met deze ooglook wilde ik een frisse kleur op mijn lippen, dus ik koos voor deze lichtroze lippenstift van MAC. Ook op mijn wangen breng ik een frisse roze blush aan.

Ik vind deze look echt leuk. Het is creatief, maar toch nog net richting het draagbare. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien hoe je kunt spelen met make-up en ik wens iedereen alvast een fijn Paasweekend!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s