Catrice trend edition LaLa Berlin

Catrice heeft in het verleden al vaker met mode-ontwerpers samengewerkt, zoals Kaviar Gauche. En deze keer hebben ze een andere mode-ontwerper gevonden om mee samen te werken, namelijk Leyla Piedayesh van het merk LaLa Berlin. Door het gebruik van holografische effecten wilde Leyla voor een frisse gloed gaan die past bij het nieuwe lente en zomer seizoen. Ik vind de verpakkingen in ieder geval wel gaaf, dus kijk je mee?Allereerst het prismatic palette, een oogschaduwpalette met drie redelijke simpele kleuren en een grote spiegel. Alhoewel het prima basic kleuren zijn, gaat mijn hart hier nog niet echt harder van kloppen.


De glam&doll mascara is de best verkopende mascara van het merk en voor deze collectie komt die in een speciale editie. De mascara is namelijk oranje van kleur om een interessante oogopslag te creëren. Ik ben benieuwd of de pigmentatie van deze mascara goed is, want het lijkt me best een leuk product.


Dan het laatste product voor de ogen. Dit zijn holografische eyeliner stickers. De stickers zouden er in diverse maten komen, waardoor iedereen wel een maat kan vinden die past bij je ogen. Ik weet het niet hoor, volgens mij werkt dit nooit zo. Je oog beweegt ook de hele tijd, waardoor een sticker toch niet zo goed blijft zitten lijkt mij. Maar holografische eyeliner zou wel een heel gaaf effect geven.


In de collectie zit één kwast, een multifunctionele kwast zoals ze zeggen. Ik weet niet goed hoe dik de kwast is, maar ik vind dit het minst mooie product van de collectie…


Dit product vind ik wel heel interessant. Ze noemen het pristmatic paint en het zijn potloden die je op meerdere fronten kunt inzetten. Je kan ze aanbrengen op de lippen voor een holografische lift van je lipkleur. Je kan ze ook als basis gebruiken voor een oogschaduwlook. En als laatste kun je ze gebruiken als highlighters in je binnenste ooghoek, cupidoboog, onder je wenkbrauw of op je jukbeenderen. Zoals je ziet zijn er drie verschillende kleuren te krijgen. Ik ben hier zeker nieuwsgierig naar.


Deze twee lipglossen hebben een holografisch effect en kunnen op zichzelf of als topcoat over een andere lipkleur gebruikt worden. Ik ben zeker benieuwd hoe dit met de zwarte tint eruit zou komen te zien en alleen daarom ga ik dat even bekijken in de winkel.


Het laatste product van de collectie is een strobing luminizer. Het product zelf is zwart, maar wanneer je het aanbrengt zou het transparant moeten worden. Ik snap dus niet goed waarom het dan zwart moet zijn in eerste instantie. Maar heirdoor is het wellicht ook geschikt voor dames met een getinte huidskleur? Je kan dit product zowel als primer als als vloeibare highlighter gebruiken volgens Catrice.

De producten zijn in april en mei verkrijgbaar bij de Kruidvat en de Trekpleister. Ik ben vooral benieuwd naar de lipgloss en de potloden. De rest van de collectie spreekt mij niet echt aan. Jammer, want het idee erachter met de holografische effecten vind ik wel heel erg leuk.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

3 gedachten over “Catrice trend edition LaLa Berlin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s