Make-up in mijn tas

Ik ben altijd op zoek naar producten met een goede kwaliteit, die goed blijven zitten. Op die manier kan ik lang genieten van mijn make-up, want laten we wel wezen je hebt ook niet constant tijd om je make-up bij te werken. Toch is het een utopie om te denken dat je make-up ’s ochtends aanbrengt en er vervolgens 10 uur lang niets meer aan hoeft te doen. Helaas werkt dat nu ook weer niet zo, want door een vettige huid of weersomstandigheden slijt je make-up nu eenmaal. Als ik een gewone werkdag heb, werk ik dus mijn make-up meestal één keer een beetje bij. Maar wat doe ik dan? En wat heb ik dan mee in mijn tas? Dat laat ik je vandaag zien.

Ik heb altijd een make-uptasje in mijn tas zitten. Dit voorkomt dat het overal rond dwaalt in mijn tas. Ik heb dit tasje eens bij de HEMA gekocht. Leuk, makkelijk en groot genoeg voor mijn dagelijkse spulletjes. Wat ook handig is, is dat dit tasje van een afneembaar stofje is gemaakt zodat je het makkelijk schoon kan maken als er make-up vlekken op zit.

Zoals je ziet past alles redelijk netjes in dit tasje. Soms vergeet ik er ook wel eens lippenstift uit te halen of iets dergelijks, maar dan puilt het tasje ook wel snel uit en kan het niet meer dicht. Een goede reminder om je spullen weer een beetje op te ruimen dan 😉

Wat er standaard in zit? Zoals gezegd dus altijd mijn lippenstift/lipgloss en/of lippotlood wat ik die dag draag. Dit is het enige product wat ik gedurende de dag vaker bijwerk, meestal na grote eetmomenten.
Meestal gebruik ik de poeder één keer op een dag. Ik doe dit even in het toilet, waarbij ik met een tissue de vettige laag een beetje weg dep van mijn huid. Soms is er wat concealer afgesleten (meestal op mijn neus) en dit werk ik dan even bij en vervolgens poeder ik het af. In mijn tas kies is voor een geperst poeder, zodat het niet overal rond dwarrelt. De kwast die ik hiervoor gebruik komt van de Sephora en is handig, omdat je hem kan intrekken en de dop erop kan doen, dit houdt het net iets hygiënischer.
De andere producten gebruik ik niet om mijn make-up bij te werken, maar zijn handig om mee te hebben. Een klein parfum, gewoon voor het geval ik me even op wil frissen, een borstel om mijn haar te fatsoeneren en voor de zekerheid heb ik altijd iets mee voor ladies-troubles.

Een soort what’s in my bag, maar dan in het klein 🙂 Hopelijk vond je het leuk om te lezen!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

One thought on “Make-up in mijn tas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s