Make-up waar ik nieuwsgierig naar ben

In het land der make-up komen er steeds weer nieuwe dingen op de markt. Dit heeft natuurlijk deels te maken met veranderingen in trends, nieuwe onderzoeken en ontdekkingen, nieuwe ingrediënten. Maar het heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat cosmetica-merken willen blijven bestaan en hierdoor steeds iets nieuws verzinnen om ons te prikkelen het te kopen. En dat is ook helemaal niet erg, want ik kan soms al blij worden van het neuzen door nieuwe make-up items (ja, zelfs zonder iets te kopen). En dan kom je soms toch producten tegen die toch nieuwsgierig maken, omdat ze er raar uitzien, grappig zijn of gewoon omdat je het mooi vind.

1. Magnetische wimpers

Bron: Boozyshop.nl

Ik zag dit laatst via de Instagram van Boozyshop. Magnetische wimpers van het merk Ardell. Voor deze wimpers heb je geen lijm meer nodig. Aan de wimpers zitten kleine magneetjes vast die aan elkaar kleven. Je moet dus één wimper langs de bovenkant aanbrengen en de andere vanaf de onderkant en op die manier ‘kleven’ ze aan elkaar. Ze zouden de hele dag mooi moeten blijven zitten, meerdere keren te gebruiken zijn en makkelijk aan te brengen. Ik ben hier wel echt heel erg nieuwsgierig naar, want werkt dit wel? Toch maakt het merk Ardell al heel lang nepwimpers dus ze zullen toch wel weten wat ze doen denk ik…

2. Multichrome kwasten
Afbeeldingsresultaat voor mermaid brush set
Grappig is dit zeker. Op deze manier verwar je nooit zomaar je kwasten meer met die van een ander. Je ziet deze trend in veel producten terug komen, maar alles mermaid of unicorn gerelateerd doet het goed. Natuurlijk is het leuk, maar als je nog goede kwasten hebt is het zeker niet nodig. Een leuk hebbedingetje dus voor de fanaten 😉

3. Siliconenspons
Afbeeldingsresultaat voor siliconen spons
Een spons om je foundation mee aan te brengen is niet nieuw. Maar ik heb nog nooit een siliconenspons gebruikt en stiekem ben ik wel nieuwsgierig naar hoe het werkt. Hoe zou mijn foundation er hierna uitzien? Ik heb namelijk echt het idee dat het niet mooi wordt en niet lekker werkt, maar wellicht heb ik het mis.

4. Holografische highlighters
Afbeeldingsresultaat voor holographic highlighter
Highlighters zijn niet meer weg te denken uit je make-uproutine. Maar er komen steeds meer verschillende kleuren op de markt, kleuren waar je wellicht niet meteen aan denkt. Glanzende kleuren met een groene, blauwe of gele ondertoon bijvoorbeeld, zoals in dit palette van Naked cosmetics. Het geeft hele mooi effecten aan Instagram-foto’s maar ik ben wel benieuwd of het in het dagelijks leven ook draagbaar is.

5. Producten van het merk L.O.V.

Van dezelfde makers als Catrice en Essence is er een redelijk nieuw budgetmerk in Nederland verkrijgbaar. L.O.V. is net een klein stapje duurder dan haar zusjes, maar de prijzen zijn zeker nog vriendelijk genoeg. Het merk is nu bij enkele Etos-filialen en Kruidvatwinkels te koop, maar ik heb het hier in Zeeland nog niet gezien. Maar een nieuw merk maakt toch nieuwsgierig, dus ik zou zeker even kijken als ik het zie liggen.

Zijn er producten waar jij nieuwsgierig naar bent? Of die je gewoon grappig vindt? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Corinne.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s