De Liebster award

Laatst kreeg ik een hele lieve reactie door Mentje, die via haar blog mij genomineerd heeft voor een Liebster award. Dit is een award voor bloggers en door bloggers. Het doel is om nieuwe blogs te ontdekken en promoten, maar het is ook een uiting van waardering naar medebloggers toe.

Iedere blogger kan dus medebloggers nomineren voor een Liebster award. Je doet dit door het diegene te laten weten en ook is het de bedoeling om dan 11 vragen achter te laten die degene die je hebt genomineerd moeten beantwoorden. Ik vind het zeker een leuk initiatief en lief van Mentje dat ze me genomineerd heeft. Mijn nominatie houdt dus ook in dat Mentje 11 vragen voor mij opgesteld heeft, dus die ga ik bij deze beantwoorden 🙂

tag-liebster-award-get-lucky

1. Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?
Ik denk dat mijn belangrijkste levensles wel is dat het leven ontzettend kort is. En er gebeurt van alles waar je zelf geen invloed op hebt. Het enige wat dus echt belangrijk is, is dat je leeft zoals je dat zelf wilt: een leven waarbij je niet constant bezig bent met hetgeen wat nog moet komen, maar ook met datgene waar je nu mee bezig bent. En je te realiseren dat alles komt en gaat, dus koester de mooie momenten en bedenk dat zware tijden ook weer voorbij zullen gaan.

2. Wat is je favoriete life quote?
Dit vind ik wel een lastige, want diverse quotes kunnen aanspreken op diverse momenten. Jij verandert namelijk steeds, maar een quote die voor mij belangrijk is geweest in de afgelopen tijd is ‘Believe in yourself’. Die staat ook op mijn telefoonhoesje en is belangrijk voor mij omdat ik lange tijd het geloof in mezelf was kwijt geraakt.

3. Welk groot doel wil je graag bereiken in je leven?
Ik kan nu wel zeggen dat ik een super groot doel heb, maar eigenlijk is mijn doel vooral: gelukkig zijn. Leren om mezelf niet constant al die druk op te leggen en tevreden te zijn met mezelf en mijn leven. Mijn man, familie en vrienden, een leuke baan en een fijne woning is alles wat ik nodig heb.

4. Wie is de belangrijkste persoon in je leven?
Als ik echt maar één persoon mag kiezen, dan is dat op dit moment mijn man. Hij is de afgelopen jaren een enorme steun voor me geweest en mede door hem gaat het nu een heel stuk beter met mij.

5. Als je een wens mocht doen, welke zou dat dan zijn?
Een wens voor de mensheid zou zijn dat er een einde komt aan oorlogen en conflicten waarbij mensen getroffen worden. Ik zou zo graag willen dat iedereen gewoon naast elkaar kon leven in wederzijds respect.

6. Ga je naast bloggen ook ooit nog vloggen?
Nee, ik zou niet gaan vloggen. Ik zou het niet fijn vinden om zo veel te delen.

7. Wie is jouw favoriete beautyblogger of -vlogger?
Ik merk dat ik steeds minder beautyblogger en -vloggers volg of dat degene die ik volg het kanaal of blog ook hebben aangepast omdat ze veranderd zijn. Iemand die ik al vanaf het begin volg ik Nikkietutorials en haar video’s kijk ik nog steeds. Ik vind haar creatief en haar vaardigheden als make-up artiest erg goed.

8. Is dierproefvrij voor jou belangrijk?
Ik weet dat ik nu zou moeten zeggen dat ik daar heel erg op let, maar om eerlijk te zijn is dat niet het geval. Ik let hier niet zo heel erg op en dat is misschien niet zo ethisch van mij.

9. Welke hobby’s heb je naast het bloggen?
Ik vind best veel dingen leuk om te doen, maar mijn grootste hobby’s naast het bloggen zijn sporten, koken/bakken en lezen.

10. Wat is jouw go-to shop voor cosmetica?
Dit ligt dus heel erg aan wat ik wil kopen. Voor duurdere merken ga ik in Nederland vaak naar de Douglas en in het buitenland naar de Sephora. Voor mascara ga ik vaak voor Maybelline, waarbij ik kijk waar dit in de aanbieding is (meestal Kruidvat of Etos) en zo heb ik nog een aantal vaste dingen. Ik koop mijn bronzer bijvoorbeeld het liefst bij de Etos, mijn wimperkrultang bij de Hema enzovoorts. Is dit herkenbaar?

11. Wat is jouw go-to shop voor fashion?
Die heb ik eigenlijk niet echt, al vind ik de Vero Moda altijd wel leuk. Verder kijk ik ook vaak bij de H&M, want dat is zo lekker betaalbaar.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze vragen te zien, zo heb je me meteen wat beter leren kennen. Het is nu natuurlijk ook de bedoeling dat ik de Liebster Award doorgeef door een aantal blogs te nomineren. Maar om het spannend te houden wacht ik daar nog even mee en komt dat artikel later online 😉 Cliffhanger, heet zo iets haha. Hopelijk lees je dus de volgende keer weer.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

3 thoughts on “De Liebster award

  1. Pingback: De Liebster award – mijn nominaties | Sweetlooks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s