Review Elvive dream lenghts

L’Oréal Elvive is een haarlijn die al heel erg lang bestaat. Toch is het merk niet oudbollig, want ze gaan steeds met de tijd mee door nieuwe lijnen te formuleren. De nieuwste toevoeging aan de familie is de lijn Dream Lenghts. Een lijn bedoeld om je lokken te herstellen en voeden, zodat het haar lekker lang kan groeien en je minder naar de kapper zou hoeven. Ik heb ze gekocht en deel vandaag een korte review met jullie.


Wat me direct opvalt is de vrolijke verpakking. Past ideaal bij de zomer toch? En zeg nu zelf, van dit kleurtje word je toch gewoon vrolijk tijdens het douchen?
De producten zijn zo geformuleerd dat ze ideaal zijn voor vrouwen met lang haar. Je kunt de producten gebruiken om beschadigd haar te herstellen, maar het voorkomt ook dat je haar erg beschadigt raakt. Hierdoor zouden dode punten minder snel moeten voorkomen en heb je kans om je haar nog langer te kunnen laten groeien.

De producten hebben alle drie een iets verschillende geur. Ze ruiken heerlijk en fris. Door de diverse vitamines en oliën zouden je haar echt een oppepper moeten krijgen. Natuurlijk wordt het aangeraden om de hele lijn te gebruiken. De lijn bestaat uit een herstellende shampoo (€4,99), een ontwarrende conditioner (€4,99) en de No haircut cream leave-in (€6,49). De producten zijn bij vrijwel alle drogisterijen te koop en ook verkrijgbaar via diverse webshops.

Ik gebruik de lijn nu een paar weken. De shampoo en conditioner werken fijn. Ze zitten in handige verpakkingen met klikdoppen. Ook ruiken ze heerlijk. Of ik verder heel veel verschil merk met andere shampoos/conditioners? Ach, dat kan ik niet direct zeggen. Ik heb zelfs het idee dat de shampoo goed werkt voor mijn punten, maar dat de haren rondom mijn hoofdhuid juist weer sneller vet worden. Maar door de ietwat vettere consistentie lijkt het wel alsof mijn punten beter beschermd blijven, dus in dat opzicht werkt de shampoo wel.
Toch zou ik de shampoo en conditioner niet direct missen als ze straks op zijn. Wat mij betreft is de ster van deze lijn de no haircut cream leave-in. Deze zou ik wel degelijk missen! Het is een wat dikkere crème conditioner die je na het wassen op vochtig of droog haar in kunt brengen. Je kunt deze crème laten zitten. Hij ruikt heerlijk, maar bovenal maakt het mijn haar mooi glad zonder het te verzwaren. Sterker nog, ik heb het idee dat mijn haar zelfs iets dikker wordt van dit product. Ook heb je maar een klein beetje nodig om dit effect te krijgen. Momenteel dus echt mijn favoriete haarproduct om te gebruiken.

Ik hoop dat je door deze korte, maar krachtige review een beeld hebt gekregen van deze nieuwe lijn van L’Oréal. Wat is jouw favoriete haarproduct op dit moment?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s