Over mij

Foto 19-03-17 13 21 28Hoi en welkom op mijn website! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen.
Op deze pagina laat ik je in het kort weten wie ik ben en waarom ik deze blog heb.
Ik ben Corinne, 28 jaar, wonend in Oost-Souburg (Zeeland) en getrouwd met Chrisjan. Wij zijn ondertussen drie jaar getrouwd, maar al 14 jaar bij elkaar. Ik woon dan ook samen met hem (logisch…) en onze twee katten: Poek en Snoes.
Ik heb na de Havo de opleiding tot basisschooldocent gedaan (PABO) en toen ik daar geen vastigheid in kon vinden ben ik verder gaan studeren, namelijk Tweedegraads Geschiedenis. Dit heb ik in de deeltijd-variant gedaan, zodat ik daarnaast kon blijven werken. En in het middelbaar onderwijs had ik wel geluk, waardoor ik nu al een aantal jaren docent Mens & Maatschappij ben aan een VMBO-school in Goes.

Maar ik heb altijd een grote passie gehad en dat is beauty, met name make-up vond ik heel erg interessant. Dat is ook de reden dat ik naast mijn werk de opleiding tot make-up artist heb gevolgd. En toen had ik de smaak te pakken, dus heb ik ook meteen de opleiding voor haarstyliste erachteraan gedaan.
Ik vind dit nog steeds ontzettend leuk en daarom heb ik deze blog, zodat ik allerlei dingen kan delen met jullie op het gebied van beauty. Maar mijn blog heeft ook een element ‘lifestyle’ in zich, wat ik vertaal naar dingen delen die mij in het dagelijks leven bezig houden en die ik leuk vind om te delen. Zo neem ik jullie soms ook mee in mijn dagelijkse leven, waarbij koken, sporten, leuke dingen doen en herstellen van een eetstoornis zaken zijn die naar voren komen.
Ik hoop natuurlijk dat jullie mijn blog leuk vinden en terug blijven komen om nieuwe posts te lezen. Ik probeer iedere week twee tot drie artikelen online te zetten.

Liefs,
Corinne.

Advertenties